PRÉMIUM SÖRÖS
ÉLMÉNYPROGRAMOK

PRIVÁT ÉS CÉGES
ESEMÉNYEKRE

EGYEDI IGÉNYRE SZABVA
KORLÁTLAN SÖRFOGYASZTÁSSAL

PRIVÁT SÖRSZEÁNSZ

Házhoz megyünk.
Prémium belga söröket kostoltatunk.
Exkluzív sörözőt varázsolunk helyszínedre.
Korlátlan sörfogyasztást biztosítunk minimum 3 órára.
Élményt varázsolunk és felejthetetlen pillanatokat vendégeid számára.









CÉGES SÖRÖS ÉLMÉNYPROGRAMOK

Prémium belga söröket kostoltatunk.
Exkluzív sörözőt varázsolunk helyszínre.
Helyszínre megyünk az ország bármely területén.
Korlátlan sörfogyasztást biztosítunk minimum 3 órára.
Többféle élményprogramot biztosítunk a hangulat emeléséhez.









Korlátlan sörfogyasztás belga prémium sörökből,
minimum 3 óra időtartamra…

Belle-Vue Kriek
Hagyományos eljárással készülő speciális belga gyümölcssör.

Speciális sör, ún. Lambic és friss meggy hozzáadásával 3 -5 éven keresztül érlelik tölgyfahordókban, melytől elnyeri pompás burgundi színét és frissítő, gyümölcsös ízét. Jól behűtve fogyasztandó. Színe: rubinvörös

Kínálatunkban hordóból csapolt formában kerül a vendég poharába!!!

Stella Artois
Belga prémium sör.

Sajátosan telt, frissítő karakteres ízét alapanyagainak: a legjobb árpának, a válogatott komlónak és a legtisztább forrásvíznek köszönheti.

A Stella Artois a legnépszerűbb belga prémium sör a világon.

Leffe Blonde
Világos apátsági sörkülönlegesség.

Belgiumban a Leffe apátság szerzeteseinek eredeti receptje alapján készül, hagyományos eljárással 1240 óta.

A lager típusú sörök frissítő jellegét egyesíti az apátsági sör kifinomultságával. A borostyán sárga, finom habzású sör szinte minden ételtípus kitűnő kísérője lehet: vörös húsokhoz, sonkákhoz és sajtokhoz egyaránt ajánljuk.

HOEGAARDEN
Belga fehér szűretlen búzasör.

Könnyen iható frissítő sörkülönlegesség, amelyben kellemesen elegyednek a gyümölcsös és kesernyés aromák.

Fondorlatos enyhén kesernyés ízét a szárított narancshéj (curacao) koriander és egy harmadik „titkos” fűszer adja.

Leffe Brown
Barna apátsági sörkülönlegesség.

Belgiumban a Leffe apátság szerzeteseinek eredeti receptje alapján készül, hagyományos eljárással 1240 óta. Mélybarna színét, pompás, telt ízét a pörkölt malátától nyeri. Igazán különleges kiegészítése a kevert ízeket kedvelő konyhaművészetnek.

A Leffe Brown 50%-kal keserűbb, mint világos társa. A karamell és a pirított árpa csökkentik a keserű utóízt, így kitűnő szomjoltó sajtok, párolt és pikáns aromájú ételekhez.

GALÉRIA

Sörcsapolás művészete, pillanatképekben

ELÉRHETŐSÉG

Melegh György

SÖRCSAPOLÓ VILÁGBAJNOKI TRÉNER